Przepis pochodzi z dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska, który jest dostępny bezpłatnie wraz z 14. numerem EksMagazynu oraz w restauracjach Portobello w Krakowie. W 1. numerze dodatku prezentujemy dania z regionu Wenecji.
Tego trzeba po prostu spróbować! W cyklu sEKSowna Kuchnia Włoska prezentujemy przepis na pyszny i prosty deser. Jego autorką jest Justyna Czekaj-Grochowska, właścicielka marki Portobello. Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziecie w dodatku kulinarnym, który od 14. numeru można znaleźć w każdym EksMagazynie i restauracjach Portobello w Krakowie
Przepis pochodzi z dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska, który jest dostępny bezpłatnie wraz z 14. numerem EksMagazynu oraz w restauracjach Portobello w Krakowie. W 1. numerze dodatku prezentujemy dania z regionu Wenecji.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.