portobelloikona
JJ
09/04/2013

sEKSowna Kuchnia Włoska

Nie macie pomysłu na obiad? Polecamy smakowite przepisy prosto z Italii, a dokładnie z regionu Emilia Romagna. W najnowszym numerze EksMagazynu znajdziecie drugą część dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska, którą przygotowujemy we współpracy z restauracją Portobello

Autorką wszystkich przepisów jest Justyna Czekaj-Grochowska. Zobaczcie, co pisze we wstępie do kolejnego rozdziału podróży kulinarnej po Włoszech.


Dodatek kulinarny nr 2  jest dostępny razem z 15. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). Prezentujemy w nim przepisy z rejonu Emilia Romagnia.

portobelloikona
portobelloikona

Dodaj komentarz

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.