Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 15. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W tym numerze opisujemy potrawy z regionu Emilia Romagnia.
Posiekane liście bazylii, zielony groszek, ser Parmigiano Reggano to smakowite akcenty tagliatelle alla bolognese, które na długo zostaje w pamięci i można je jeść bez końca! Przepis pochodzi z 2. numeru bezpłatnego dodatku sEKSowna Kuchnia Włoska dostępnego wraz z 15. numerem EksMagazynu. Autorką dodatku jest Justyna Czekaj-Grochowska, właścicielka marki Portobello
Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 15. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W tym numerze opisujemy potrawy z regionu Emilia Romagnia.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.