Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 18. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W 5. numerze prezentujemy dania z okolic Rzymu.
Portobello to jedyna włoska restauracja w Krakowie, która serwuje dwie wersje carbonary! Zobacz przepis Justyny Czekaj-Grochowskiej na to słynne danie, pochodzący z 5. części bezpłatnego dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska (dodatek dostępny jest wraz z 18. numerem EksMagazynu)
Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 18. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W 5. numerze prezentujemy dania z okolic Rzymu.
CytujSkomentuj
Nigelli rośnie konkurencja z Polski Serio! Jak tylko popatrzyłam na tę panią Justynę to od razu miałam takie skojarzenia. Z tego widziałam w tv było kilka wymuszonych prób stworzenia polskiej Nigelli, ale wszystkie nieudane. a tu mamy gotowy, prawdziwy „materiał”
CytujSkomentuj
Zawsze czytam teksty kulinarne u Was w nocy i potem parę godzin myślę tylko o takiej carbonarze i nie mogę spać. Jak tak można katować głodnych ludzi! Nigdy nie byłem specjalnie fanem włoskiej kuchni, ale uwielbiam teksty z sEKSownej, bo mają to, czego do każdej możliwej kuchni potrzeba: ciepło i uśmiech! I znowu jestem głodny…