SKŁADNIKI:
– 50 g sera gorgonzola
– 150 g truskawek
– 10 g migdałów
– 200 g mieszanki sałat
– świeży imbir
– 1 łyżeczka soku z cytryny
PRZYGOTOWANIE:
Sałatę łączymy z kawałkami sera, migdałami oraz truskawkami. Skrapiamy sokiem z cytryny i dodajemy odrobinę tartego imbiru.
Kaloryczność: 310 kcal
Białko: 12 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 16 g
CytujSkomentuj
Jakoś mi ten przepis się nie widzi totalnie :0 choć z drugiej strony, czesto właśnie czytam o pozornie niespotykanych smakach, które razem i po „przegryzieniu się”, są po prostu przepyszne, że to niebo w gębie. Może to jakieś osobiste uprzedzenie po prostu. Zdjęcie bardzo ładne i wygląda na bardzo łatwe do zrobienia