Stawiamy na elegancję w minimalistycznych formach – zabytkowej kamienicy Hetmańskiej. Wibrujące brzmienia muzyki house, r’n’b, i lat 70’80 w nowoczesnym wydaniu zilustruje klimaty szampańskiej zabawy. Tego wieczoru akcenty amerykańskiej prohibicji dozwolone! Pióra, brylanty, gangsterskie kapelusze i cygara dominować będą w garderobie Gości!
Start: 20:00
OPCJA I
50 PLN/ osoba
• Wejście do klubu
• Przez cała noc do stolików podawane będą: paluszki, chipsy, orzeszki
• O godzinie 24:00 aby uczcić Nowy Rok podamy wszystkim Gościom lampkę szampana.
OPCJA II
100 PLN/ osoba
• Wejście do klubu
• Przez cała noc do stolików podawane będą: paluszki, chipsy, orzeszki
• O godzinie 24:00 aby uczcić Nowy Rok podamy wszystkim Gościom lampkę szampana.
• Catering – zimna płyta + dania gorące bufetowe
OPCJA III
150 PLN/ osoba
• Wejście do klubu
• Przez cała noc do stolików podawane będą: paluszki, chipsy, orzeszki
• Miejsce siedzące
• O godzinie 24:00 aby uczcić Nowy Rok podamy wszystkim Gościom lampkę szampana.
• Catering – zimna płyta + dania gorące bufetowe
MENU
Na specjalnych stołach rozmieszczonych w lokalu, serwowana będzie zimna płyta
z przekąskami:
- mieszanka koreczków serowych
– tartinki z pasta jajeczna ze szczypiorkiem
– tartinki z pasta z tuńczyka z pomidorkiem
– tartinki z pieczona polędwiczka, sałata i papryka
– krakersy z serkiem naturalnym, szczypiorkiem i rzodkiewka
– krakersy z sałata, serem pleśniowym i orzechami
Podczas wieczoru planowane są dwa ciepłe posiłki.
Pierwszy ciepły posiłek serwowany będzie pół godziny po północy
Do wyboru:
- grillowane skrzydełko z kurczaka
– strogonow ze świeżym pieczywem
Drugi ciepły posiłek serwowany będzie po godzinie 3:30
Do wyboru:
- tradycyjny barszcz czerwony z uszkami
– bigos ze świeżym pieczywem
Wszelkie informacje udzielane są pod numerami telefonu: od godz: 12:00 12 426 49 94 , (+48) 515 238 833 lub 502 095 635
Klub Bracka 4
ul. Bracka 4/pierwsze piętro
(wejście przez dziedziniec)
Oferta ważna do 28 grudnia 2012. Chcesz być na bieżąco, kliknij
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.