Nie będziemy Was zanudzać noworocznymi postanowieniami – każda z Was ma z pewnością własne i za nie trzymamy mocno kciuki, ale na Wasze prośby, nieco zmienimy wygląd EksMagazynu, dodając więcej tematów, które Was szczególnie zainteresowały. A ponieważ EksMagazyn powstaje dla Was, propozycje i prośby Czytelniczek są dla nas rozkazem!
fot. Ricardo Muniz
W tym roku zatem będzie więcej reportaży społecznych w dziale „Ważny Temat”, jak również więcej seksu w materiałach z działu „sEKSowny Temat”. Rozszerzamy dział „EKStrawaganckie Wyprawy” i dodajemy coś nowego: „EKStra Kuchnię”, gdzie, zamiast nudnych porad dotyczących gotowania jajka na twardo i robienia naleśników z dżemem, znajdziecie informacje i ciekawostki o najsmaczniejszych kuchniach świata. Pokażemy Wam, że jedzenie może być sposobem i stylem życia, w dodatku wszystko, co związane z kuchnią, może przebiegać zdrowo, ładnie i przyjemnie! Przykład macie już w tym numerze – zapraszamy Was w podróż do uroczej Wenecji, gdzie będziecie mogły spróbować przysmaków włoskiej kuchni! Wszystko w dodatku „sEKSowna Kuchnia”. Gwarantujemy, że będzie pysznie!
Więcej miejsca poświęcimy biznesowi, temu widzianemu oczyma kobiet, jak i temu najbardziej wymagającemu, oznaczającemu duże i ryzykowne, ale i opłacalne inwestycje.
W dziale „Zdrowie i Uroda” postawimy przede wszystkim na zdrowy styl życia, bo to podoba Wam się najbardziej. Nie zabraknie również nowości z gabinetów kosmetycznych i ciekawostek ze świata SPA, bo przecież każdej z nas należy się odrobina relaksu i przyjemności.
Jedno natomiast pozostanie w EksMagazynie niezmienne – przystojni, zmysłowi, rozebrani Panowie! Ci znani, warci obejrzenia, warci posłuchania, warci uwagi. Na początek 2013 roku mamy dla Was dużą niespodziankę: arystokratę – Mikołaja Reja, gwiazdę programu Master Chef – w wyjątkowo… smakowitej sesji. A na deser – wspaniała sesja amerykańskiego fotografa Ricardo Muñiza, wykonana specjalnie dla Czytelniczek EksMagazynu, prezentująca gorących mężczyzn w iście poetyckim stylu.
Życzymy Wam przyjemnej lektury, jeszcze przyjemniejszego oglądania i mamy nadzieję, że zmiany Wam się spodobają! Tymczasem… Wszystkiego, co najlepsze w nowym 2013 roku – nie mamy wątpliwości, że będzie to szczęśliwa trzynastka!
fot. Michał Łepecki
stylizacja: Wojciech Kozub / FluX Art Group
garnitur: Andre Grand
zegarek: Xicorr
wnętrza: restauracja Portobello
produkcja: PressFactory
wykonanie potraw: Justyna Grochowska-Czekaj
CytujSkomentuj
Haha, to się nazywa „oddaj fartucha”;) Brawo za odwagę i dystans do siebie! Zabawnie i z przymróżeniem oka:)
CytujSkomentuj
Mnie się bardziej podobają panowie Latynosi;) Ale chyba sesja z Panem Rejem miała być właśnie zabawna:) I trochę elegancka, zwłaszcza w gajerku;) Fajnie, że arystokrata ma takie poczucie humoru:) Wydawali mi się zawsze tacy ę ą, a tu proszę;)