Delikatna-ryba-z-pieczywem-i-odrobiną-oleju-lnianego-ikona
Jacek Bilczynski
23/09/2013

Delikatna ryba z pieczywem i odrobiną oleju lnianego

Pieczywo z rybą? Sprawdź pomysł na szybką i lekką kolację. Przepis pochodzi z książki FIT jest sexy!

Składniki:

- 50g wędzonego łososia
– 2 niewielki kromki pieczywa razowego z ziarnami
– filiżanka roszponki
– 3 rzodkiewki
– 1 łyżeczka oleju lnianego
– cebula dymka
– pieprz, tymianek, koperek

Przygotowanie:
Pieczywo skropić olejem lnianym. Ułożyć plasterki łososia a następnie posypać go koperkiem. Dodać sałatę, pokrojoną rzodkiewkę oraz posiekaną cebulę. Doprawić pieprzem i tymiankiem.

Kaloryczność: 270 kcal
Białko: 12 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 33 g

Delikatna-ryba-z-pieczywem-i-odrobiną-oleju-lnianego-ikona
Delikatna-ryba-z-pieczywem-i-odrobiną-oleju-lnianego-ikona

Dodaj komentarz

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.