Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 19. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W 6. numerze prezentujemy dania z okolic Emilia Romagna.
Delikatne, rozpływające się w ustach nadzienie czekoladowe uwodzi niejedną kobietę i mężczyznę. Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, polecamy przepis autorstwa Justyny Czekaj-Grochowskiej, właścicielki restauracji Portobello. Przepis pochodzi z bezpłatnego dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska nr 6 (dostępny razem z 19. numerem EksMagazynu)
Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 19. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W 6. numerze prezentujemy dania z okolic Emilia Romagna.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.