Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 18. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W 5. numerze prezentujemy dania z okolic Rzymu.
Zniewalający smak i kuszący wygląd. Takie jest tiramisu – deser, który wspaniale uzupełnia smak pitej o poranku kawy. Wypróbuj przepis autorstwa Justyny Czekaj-Grochowskiej, właścicielki restauracji Portobello. Więcej włoskich receptur z okolic Rzymu znajdziesz w 5. numerze bezpłatnego dodatku kulinarnego sEKSowna Kuchnia Włoska (dostępny wraz z najnowszym EksMagazynem)
Dodatek kulinarny jest dostępny razem z 18. numerem EksMagazynu oraz w restauracji Portobello w Krakowie (ul. Królowej Jadwigi 248). W 5. numerze prezentujemy dania z okolic Rzymu.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.