SKŁADNIKI:
- 3 kromki pieczywa o obniżonej zawartości węglowodanów ProBody
– 60 g dzikiego łososia wędzonego
– 1 jajo
– 3 łyżeczki odtłuszczonego twarożku
– 3 rzodkiewki
– 1/4 czerwonej cebuli
– świeża bazylia, czarny pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Pieczywo posmarować twarożkiem, ułożyć plasterki wędzonego łososia. Jajo ugotować, pokroić i ułożyć na pieczywie, dodać pokrojoną rzodkiewkę, siekaną cebulę oraz bazylię. Doprawić czarnym pieprzem.
Kaloryczność: 309 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 15g
CytujSkomentuj
Probody i łosoś to jedno z najlepszych połączeń, jakie można sobie wyobrazić. Mógłbym jeść i jeść, ale wtedy nie byłoby to aż tak „pro body”.